Ugrás a tartalomra

VMDP: A Fidesz-KDNP minél nagyobb győzelme a cél

2019-04-08
11:54
Forrás
Közlemény
A Fidesz-KDNP listáját támogatja a Vajdasági Magyar Demokrata Párt az EP-választáson.

A párt közleménye szerint a VMDP-t a kezdetektől szoros eszmei szálak fűzik a Fidesz nemzetpolitikai stratégiájához és mindazon erőfeszítésekhez, amelyek Magyarország politikai, pénzügyi és kulturális függetlenségének visszaszerzésére és megőrzésére, a birodalmi Európa gondolatának elutasítására és ehelyett a nemzetek Európájának megteremtésére irányulnak. Csorba Béla írása szerint az Európai Unió sorsdöntő szavazás előtt áll, és mi, vajdasági magyarok az elkövetkező években könnyen a saját bőrünkön fogjuk tapasztalni, hogy egyáltalán nem mindegy, vajon a migrációt támogató, vagy az annak megálljt parancsoló politikai erők erősödnek-e meg az Európai Parlamentben. A VMDP elnöke szerint részt vesznek a szavazásra jogosult vajdaság magyarok mozgósításában. Hozzáteszi, ennek érdekében a tagozataik és körzeti szervezeteik mind önállóan, mind a VMSZ rendezvényeinek és akcióinak támogatásával részt fognak venni a kampányban és a polgárok felvilágosításában.

EP-választás

Most

16:39, Frissítve: 16:45

Brnabić Lajčakkal egyeztetett

Miroslav Lajčakkal, a Belgrád és Pristina közötti párbeszédért felelős uniós különmegbízottal találkozott ma Ana Brnabić szerb kormányfő.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.