Ugrás a tartalomra

VMSZ-DP-VSZL koalíció irányítja Magyarkanizsát

2012.07.20
14:30
Magyarkanizsán ma délben a Vajdasági Magyar Szövetség, a Demokrata Párt és a Vajdasági Szociáldemokrata Liga községi szervezeteinek elnökei: Bimbó Mihály, Vladimir Hajder és Vadász Károly aláírták a koalíciós megegyezést, amelynek értelmében a három párt 22 képviselővel alkotja a képviselő-testületi többséget
Magyarkanizsán ma délben a Vajdasági Magyar Szövetség, a Demokrata Párt és a Vajdasági Szociáldemokrata Liga községi szervezeteinek elnökei: Bimbó Mihály, Vladimir Hajder és Vadász Károly aláírták a koalíciós megegyezést, amelynek értelmében a három párt 22 képviselővel alkotja a képviselő-testületi többséget.



A pártvezetők elmondták, a vajdasági kormány összetételével azonos koalíció lesz a legmegfelelőbb, hogy érvényesítsék a község polgárainak érdekeit. A koalícióba tömörülő három pártra május 6-án a választópolgárok 70 százaléka szavazott. A megállapodás aláírását követően Katkics Zoltán, a Községi Képviselő-testület elnöke július 24-re hívta össze a KKT alakuló ülésének folytatását, amelyen megválasztják a községi elnököt, annak helyettesét és a Községi Tanács tagjait is.
VMSZ
DP
Magyarkanizsa
VSZL

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.