Ugrás a tartalomra

A VMSZ is elítéli a nagybecskereki családi házon megjelent magyarellenes falfirkákat

2017.10.18
13:46
2024.03.19
08:51
Forrás
VMSZ sajtóközlemény
A VMSZ elvárja az elkövetők kézre kerítését és felelősségre vonását.

A Vajdasági Magyar Szövetség élesen elítéli a nagybecskereki családi házon megjelent magyarellenes, gyűlöletkeltő és a házban élőkre nézve becsmérlő tartalmú falfirkákat - írja a párt sajtóközleménye. A VMSZ szerint az effajta primitív és sértő hangnem mögött személyes frusztrációk bújnak meg, amelyek nem elsősorban a közhangulatot jellemzik, azonban felhívják a figyelmet arra, hogy az ilyen megnyilvánulások az együttélés szégyenfoltját jelentik, amire úgy a megfelelő állami szerveknek, mint a társadalomnak reagálnia kell – ezért a VMSZ elvárja az elkövetők kézre kerítését és felelősségre vonását - zárul a magyar párt szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye.

VMSZ
Nagybecskerek
falfirka

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.