Ugrás a tartalomra

Von der Leyen: Örömmel tölt el a Belgrád-Niš-Preševo vasút felújítása

2021.05.05
17:49
2021.05.05
19:51
Forrás
B92
Ursula von der Leyen levélben köszönte meg Aleksandar Vučićnak az április 26-ai, brüsszeli látogatása során folytatott konstruktív megbeszélést.

Az Európai Bizottság elnöke külön kiemelte, hogy örömmel tölti el a Belgrád-Niš-Preševo vasút felújítási terve. Ez egy óriási előrelépés és fontos fordulópont a jövőbeli kapcsolataink tekintetében – írja levelében von der Leyen. Hozzáteszi: Örömmel tölti el, hogy ez a felújítás az Európai Bizottság által ősszel elfogadott Nyugat-Balkánra vonatkozó gazdasági és befektetési terv részét képezi. Az Európai Bizottság gőzerővel dolgozik a terv megvalósításán – emelte ki levelében Ursula von der Leyen.

Ursula von der Leyen
Európai Bizottság

Most

21:49

Megszámolják az ürgéket

Országos Ürgelajstromot szervez ismét a magyarországi Vadonlesők Közössége Természetvédelmi Egyesület április 20-27. között.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.