Ugrás a tartalomra

Vučić: Az EU-nak nagyobb szerepet kell vállalnia a régióban

2018.10.18
12:53
2018.10.18
14:13
Forrás
Szerbiai RTV
Az Európai Uniónak nagyobb szerepet kell vállalnia a Nyugat-Balkánon, a régióban élőknek egy reális jövőképet kell biztosítani, amihez az EU tartja is magát - jelentette ki Aleksandar Vučić.

Szerbia elnöke a belgrádi biztonsági fórumon kiemelte, nagy dolgot kell tenni a Nyugat-Balkánon, amely jelentős a régió számára, mert ha alulbecsülik az emberek akaratát és a polgárok elégedetlenségét, akkor nem tudják fenntartani a régió stabilitását a következő években. Szerbia mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze a régió békéjét és stabilitását és mindenkivel jó viszonyt ápoljon - hangsúlyozta Vučić. Hozzátette, Szerbia továbbra is elszántan és az Európai Unió felé vezető úton próbál haladni. El kell mondanom, hogy az EU-nak nagyobb szerepet kell vállalnia, mert ellenkező esetben nem az Európai Unió lesz az a demokráciáról és szabadságról alkotott álomkép, amely elérésére eddig törekedtünk - emelte ki Aleksandar Vučić.

Aleksandar Vučić

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.