Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

Vučić az indonéz igazságügyi és emberi jogi miniszterrel találkozott

2020-07-07
16:22
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić szerb államfő találkozott Yasonna Laolyval, az Indonéz Köztársaság igazságügyi és emberi jogi miniszterével.

A szerb államfő támogatását fejezte ki Indonézia népének, hogy a lehető leghamarabb megbirkózzon a koronavírus-járvány kihívásaival, és visszatérjen a társadalmi és gazdasági fejlődés útjára. Gratulált továbbá az indonéz vezetésnek a gazdaság fejlesztésében elért eredményeihez, és érdeklődését fejezte ki a gazdasági együttműködés megerősítése iránt.

Aleksandar Vučić
Indonézia

Most

10:23, Frissítve: 10:42

A nyaralás nem vész el, csak átalakul

A szerbiai utazási irodák kötelesek lebonyolítani a már megszervezett utazásokat, még abban az esetben is, ha időközben töröltetik magukat a nyilvántartásból - nyilatkozta a YUTA igazgatója.
06:25, Frissítve: 10:34

75 éve dobták le az első atombombát

1945. augusztus 6-án reggel 8 óra után a B–29 típusú, Enola Gay nevet viselő amerikai bombázó ledobta a Little Boynak nevezett stratégiai atombombát Hirosimára.

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.

Kevés a vásárló a szabadkai ócskapiacon

Nem csak a magyarországi vevők maradtak el, akik most nem tudnak átjönni a határon, a járvány miatt a helybeliek is ritkán keresik fel a nemrégiben még kedvenc bevásárlóhelyüket.