Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

Vučić az indonéz igazságügyi és emberi jogi miniszterrel találkozott

2020-07-07
16:22
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić szerb államfő találkozott Yasonna Laolyval, az Indonéz Köztársaság igazságügyi és emberi jogi miniszterével.

A szerb államfő támogatását fejezte ki Indonézia népének, hogy a lehető leghamarabb megbirkózzon a koronavírus-járvány kihívásaival, és visszatérjen a társadalmi és gazdasági fejlődés útjára. Gratulált továbbá az indonéz vezetésnek a gazdaság fejlesztésében elért eredményeihez, és érdeklődését fejezte ki a gazdasági együttműködés megerősítése iránt.

Aleksandar Vučić
Indonézia

Most

22:59

Letartóztatásban marad Navalnij

További 30 napra előzetes letartóztatásban marad Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető. Sikkasztással vádolják a hatóságok, de Navalnij követői szerint ez koholt vád.
21:25

Kína szankciókkal sújtott 28 amerikait

A kínai vezetés szankciókkal sújtott 28 amerikai állampolgárt, köztük Mike Pompeo volt külügyminisztert olyan tevékenységek miatt, amik Peking szerint súlyos beavatkozást jelentettek Kína belügyeibe.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.