Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tanja Valic

Vučić: Az ország egyre erősebb lesz

2017.08.29
15:49
2017.10.04
12:28
Forrás
Vajdasági RTV
Lehetővé teszi a közalkalmazotti bérek emelését a költségvetés, jelentette ki Aleksandar Vučić államfő. A kormány fog dönteni arról, hogy 9, 10, vagy 11 százalékos lesz-e a növelés.

Az államfő politikai félelemkeltésnek értékelte azt, hogy a koszovói különleges rendőrség háborús bűnök gyanújával hétfőn letartóztatott egy szerb férfit. Az ország nem fog gyengülni sem gazdaságilag, sem katonailag, sem politikailag, hanem egyre erősebb lesz – mondta az államfő Leskovácon.

Aleksandar Vučić
Szerbia
ország
erős

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.