Ugrás a tartalomra

Vučić: Azért harcoltunk, hogy az Air Serbia ne repülhessen Pristinába

2020.01.22
10:55
2020.01.22
11:00
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb államfő szerint a Belgrád és Pristina közötti repülőjáratról szóló szándéknyilatkozat aláírásakor egyes koszovói felek azt mondják, veszélyben van Koszovó függetlensége.

A szerb államfő szavai szerint azonban ez már akkor veszélyben van, ha szerbet látnak arrafelé. Hozzátette, a Lufthansa járatával ez megoldódik, de az Air Serbia nem repül Pristinába. A davosi Világgazdasági Fórummal kapcsolatban azt mondta, az Egyesült Államokkal jóval szabadabban tudnak beszélni mint korábban és közeledtek egymáshoz az álláspontok.

repülő
Air Serbia
Belgrád
Pristina

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.