Ugrás a tartalomra
Twitter/buducnostsrbijeav

Vučić bejelentette, hogy érkezik a Moderna vakcinája Szerbiába

2021.09.26
21:58
2021.09.27
09:38
Forrás
novosti.rs
A legfontosabb dolog, amit meg kell tennünk, az oltakozás, mondta Aleksandar Vučić.

A szerb elnök a Pink TV vendégeként kijelentette, hogy teljes egészében a vakcináció mellett áll, ezért is biztosították az összes vakcinát Szerbiában. Egész svédasztal áll mindenki rendelkezésére, hogy válasszon mindegyik dózishoz - mondta Vučić. Bejelentette az is, hogy hamarosan megérkezik az országba az ötödik oltóanyag, a Moderna, és kevesebb mint egy év múlva rendelkezésre áll majd egy szupervakcina is, amely a koronavírus minden változata ellen hatásos és valószínűleg erősebb is lesz. A műsorvezető kérdésére, hogy felveszi-e a vakcina harmadik dózisát, Vučić igenlően válaszolt. Természetesen, hiszen az oltás a kulcs, és mindent megtettem annak érdekében, hogy mindenkit beoltsunk - mondta. 

Moderna
vakcina
Szerbia
Aleksandar Vučić

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.