Ugrás a tartalomra

Vučić: Csaknem egymilliárd euró útfejlesztésre

2019.12.26
13:59
2020.02.28
17:31
Forrás
Pannon RTV
Az elkövetkező időszakban 5000 kilométer regionális és helyi út fejlesztésébe fektetnek be - szögezte le Vučić.

Felújított útszakaszt adott ma át Aleksandar Vučić Smederevska Palanka és Velika Plana között. A teljes út hossza 13,5 kilométer, amiből közel 10 kilométert újítottak fel és egy teljesen új hidat is építettek a Guberaš pataknál. A szerb államfő beszédében hangsúlyozta, a kisebb települések ugyanolyan fontosak, mint a nagyvárosok. Ezért az elkövetkező időszakban 900 millió eurót fektetnek be 5000 kilométer regionális és helyi út fejlesztésébe - szögezte le Vučić.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia: „Elkülönítettünk a költségvetésből - ha nem tévedek - 250 millió eurót a turisztikai lehetőségek fejlesztésére a következő időszakra. Tehát lesz pénz erre és a borutakra is, Szerbia esetén hét régióra leosztva. Tehát a Fruška Gorától kezdve Szabadkán, Versecen, Župán, Negotinon, Šumadiján, Valjevón át, és így tovább, sőt még a jagodinai borvidéken is. Tehát több dolgot is csinálunk majd az elkövetkezőkben, több területet is érintve.”

Guberaš
Smederevska Palanka
Velika Plana
útfejlesztés
Aleksandar Vučić

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.