Ugrás a tartalomra
Tanjug/Az elnökség sajtószolgálata

Vučić Daullal is találkozott

2018-05-16
18:09
2018-05-16
18:15
Forrás
Pannon RTV
A szerb államfő az Európai Néppárt elnökével, Joseph Daullal is találkozott.

Arra a megállapításra jutottak, hogy a Nyugat-Balkán európai jövőjét a béke, a szolidaritás, a jólét és az együttműködés alapjaira kell építeni. Aleksandar Vučić tájékoztatta a néppárt elnökét a régióban és beszélt Szerbia gazdasági eredményeiről is, különös tekintettel a gazdasági együttműködés további fejlesztéséről. Daul támogatásáról biztosította az országot európai uniós útján, ami a jólétet és a stabilitást jelenti Szerbia számára.

Aleksandar Vučić
Joseph Daul
Szófia

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.