Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitrije Goll

Vučić egyeztetett a német Bundestag képviselőjével

2018-05-23
19:31
Forrás
Tanjug
A jogállamiság kérdésében Szerbia együttműködik a Velencei Bizottsággal, míg a médiastratégia kapcsán az EBESZ-szel - jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

A köztársasági elnök ezt azután nyilatkozta, hogy egyeztetéseket folytatott a német Bundestag egyik képviselőjével, aki a német zöld frakció tagja. A találkozó kapcsán pedig kijelentette: a tisztségviselővel a Németország és Szerbia közötti együttműködésről, valamint a régióban uralkodó helyzetről egyeztetett.

Aleksandar Vučić
Bundestag
Velencei bizottság
EBESZ

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Nagyon komolyan romlik a föld minősége

Az elsivatagosodást bemutató világatlasz új kiadása szerint a népességnövekedés és a fogyasztási szokások változása minden korábbinál nagyobb nyomást gyakorolnak a Föld természeti erőforrásaira.
20:34, Frissítve: 20:42

Indul a Vajdaság Vizei regatta

Már május elején beteltek a helyek a jubiláris 10. Vajdaság Vizei regattára, amelyet június 22-e és július 1-je között tartanak meg.
20:15, Frissítve: 20:24

Aranyérmes a magyar férfi kardcsapat

A magyar férfi kardcsapat aranyérmet nyert az újvidéki Európa-bajnokság csütörtöki zárónapján, miután a fináléban 45-33-ra legyőzte az olasz együttest.
19:05

Đoković a bolgár Dimitrovot verte

Novak Đoković megnyerte nyolcaddöntős mérkőzését is az angliai Queensben megrendezett füves pályás tenisztornán, miután két szettben legyőzte a bolgár Grigor Dimitrovot.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.