Ugrás a tartalomra
Instagram/Budućnost Srbije

Vučić: Éljen a szerbek és magyarok barátsága

2021.10.18
19:41
2021.10.18
20:04
Forrás
Novosti
A Zvonko Bogdan borászat tanyáján járt Orbán Viktor és Aleksandar Vučić.

A Szabadka és Szeged közötti vasút felújítási munkálatainak alapkőletételét követően a Zvonko Bogdan borászat tanyáján járt Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Aleksandar Vučić is. A szerb államfő közösségi oldalán azt írta, büszke a szerb és a magyar zenészekre is. Éljen a szerbek és magyarok barátsága - posztolta a szerb köztársasági elnök. Egy másik képnél, amelyen a magyar miniszterelnök és a szerb államfő látható azt írta, egészségedre drága barátom, minden közös projektünkre, amelyek jó lehetőségeket jelentenek a polgárainknak.

Aleksandar Vučić egy videót is közé tett, amelyen a Tamo daleko dalt énekli. Mellette pedig Szabadka polgármester ül.

Aleksandar Vučić
Orbán Viktor

Most

15:13, Frissítve: 15:55

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, a magyar emberi erőforrások minisztere és Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű