Ugrás a tartalomra
Tanjug

Vučić és Kurti Münchenben tárgyalt

2020-02-14
21:24
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb elnök értékelése szerint a találkozó kemény volt, de védte a szerb nép érdekeit.

Albin Kurti többé már nem ismeretlen számomra - fogalmazott Aleksandar Vučić, aki zárt ajtós tárgyaláson vett részt a koszovói kormányfővel. A szerb elnök értékelése szerint a találkozó kemény volt, de védte a szerb nép érdekeit. A tárgyalásra vonatkozó szabályok szerint annak részleteiről nem nyilatkozhattak bővebben a részvevők. Vučić annyit elárult a Szerbiai RTV-nek, hogy a tárgyalóasztalnál Koszovó és Albánia mellett az egész világból voltak résztvevők, és a lebecsülő állításokra az igazsággal válaszolt. Hozzátette, egyes prištinaiak felelőtlenül viselkednek, egy álomvilágban élnek, vissza kell téríteni őket a valóságba és elmagyarázni számukra a realitásokat.

Aleksandar Vučić
Albin Kurti
Szerbia
Koszovó

Most

18:51, Frissítve: 19:49

Országos céllövő búvárverseny Szabadkán

Országos céllövő búvárversenyt és vajdasági nyílt bajnokságot tartottak ma Szabadkán. A sétaerdei medencében több mint 30 versenyző és 12 klub mérte össze ügyességét.
17:12, Frissítve: 18:03

Jogászkonferenciát tartottak Zentán

Mintegy 70 résztvevővel tartottak jogászkonferenciát a zentai Városházán a Vajdasági Magyar Jogász Egylet szervezésében. Az előadók az ingatlan-nyilvántartási eljárásokat boncolgatták.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.