Ugrás a tartalomra

Vučić felnéz Orbán Viktorra

2019.10.21
07:50
2020.02.28
17:40
Forrás
B92
A szerb államfő elismerően szólt a magyar GDP-növekedés mértékéről.

Aki Orbán Viktor bukására vár, annak sokat kell még várnia - mondta a szerb államfő a Prva TV-ben. Aleksandar Vučić ezt válaszolta arra kérdésre, hogy tart-e attól, hogy az ő hatalma is kudarcot vall, mint a magyar miniszterelnöké Budapesten. Vučić hozzátette, hogy aki ezt állítja, valóban nem ért a politikához. A magyar fővárosban nem vesztett, mert ott sosem volt meg a többsége, hangsúlyozta a szerb államfő. Elmondása szerint Orbánt nagyobb vezetőnek tartja magánál, mert ő el tudta érni az 5,5 százalékos gazdasági növekedést. Magyarország sosem volt még ilyen erős, mint most. Vučić kijelentette, büszke arra, hogy Orbán Viktor barátja, és hozzájárultak ahhoz, hogy bizalom és béke van a két nép között. (B92)

gazdasági növekedés
Orbán Viktor
Aleksandar Vučić
GDP
GDP-növekedés

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.