Ugrás a tartalomra
Szerb Államelnökség/korábbi felvétel

Vučić felnéz Orbán Viktorra

2019-10-21
07:50
2019-10-21
07:55
Forrás
B92
A szerb államfő elismerően szólt a magyar GDP-növekedés mértékéről.

Aki Orbán Viktor bukására vár, annak sokat kell még várnia - mondta a szerb államfő a Prva TV-ben. Aleksandar Vučić ezt válaszolta arra kérdésre, hogy tart-e attól, hogy az ő hatalma is kudarcot vall, mint a magyar miniszterelnöké Budapesten. Vučić hozzátette, hogy aki ezt állítja, valóban nem ért a politikához. A magyar fővárosban nem vesztett, mert ott sosem volt meg a többsége, hangsúlyozta a szerb államfő. Elmondása szerint Orbánt nagyobb vezetőnek tartja magánál, mert ő el tudta érni az 5,5 százalékos gazdasági növekedést. Magyarország sosem volt még ilyen erős, mint most. Vučić kijelentette, büszke arra, hogy Orbán Viktor barátja, és hozzájárultak ahhoz, hogy bizalom és béke van a két nép között. (B92)

Orbán Viktor
Aleksandar Vučić
gazdasági növekedés

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.