Ugrás a tartalomra
Szerb Államelnökség/korábbi felvétel

Vučić felnéz Orbán Viktorra

2019.10.21
07:50
2020.02.28
17:40
Forrás
B92
A szerb államfő elismerően szólt a magyar GDP-növekedés mértékéről.

Aki Orbán Viktor bukására vár, annak sokat kell még várnia - mondta a szerb államfő a Prva TV-ben. Aleksandar Vučić ezt válaszolta arra kérdésre, hogy tart-e attól, hogy az ő hatalma is kudarcot vall, mint a magyar miniszterelnöké Budapesten. Vučić hozzátette, hogy aki ezt állítja, valóban nem ért a politikához. A magyar fővárosban nem vesztett, mert ott sosem volt meg a többsége, hangsúlyozta a szerb államfő. Elmondása szerint Orbánt nagyobb vezetőnek tartja magánál, mert ő el tudta érni az 5,5 százalékos gazdasági növekedést. Magyarország sosem volt még ilyen erős, mint most. Vučić kijelentette, büszke arra, hogy Orbán Viktor barátja, és hozzájárultak ahhoz, hogy bizalom és béke van a két nép között. (B92)

gazdasági növekedés
Orbán Viktor
Aleksandar Vučić
GDP
GDP-növekedés

Most

23:03, Frissítve: 23:17

Polgárháborús helyzet Izrael számos pontján

Polgárháborús helyzet alakult ki Izrael számos pontján, zsidók és arabok csoportjai csaptak össze, autókat gyújtottak fel, a másik csoporthoz tartozókat bántalmaztak súlyosan - jelentette az egyik izraeli kereskedelmi televízió.
20:55, Frissítve: 23:16

Újabb intenzív rakétatűz

Intenzív rakétatüzet zúdított a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet Izraelre szerda este - jelentette a 12-es kereskedelmi TV híradása. Előzőleg az izraeli légierő lerombolt egy sokemeletes épületet a Gázai övezetben.
20:53, Frissítve: 21:49

Autópálya épül Muzslya legrégebbi utcájában?

Nagy elégedetlenséget váltott ki Muzslyán a Belgrád-Nagybecskerek-Újvidék közötti leendő autópálya terve. A dokumentum szerint ugyanis néhány házat lebontanak a bánáti helyi közösség legrégibb utcájában, és kerteket is elvennének az építkezés miatt.
20:51, Frissítve: 20:59

Felújítják a kishegyesi Szűz Mária-szobrot

Sokakat meglep, még a helyieket is, hogy Kishegyes Nyugati temetőjében egy régi és hányattatott sorsú szobor található. Egykor a település büszkeségének számított a Szűz Mária-szobor, de évtizedekre eltűnt a köztudatból.

Népszerű

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.

Sakálok Királyhalom környékén

A vadászok szerint a helyzet azért is aggasztó, mert a falkákban támadó ragadozók egyre inkább megritkítják a nemes vadállományt.

Mikor nyithatnak a kishatárátkelők?

Folyamatosan melegen tartjuk a témát, rámutatunk a probléma megoldásának fontosságára, de ehhez átcsoportosításokra van szükség – emelte ki Pásztor István a Közügyek stábjának adott interjújában.