Ugrás a tartalomra
Aleksandar Vučić szerb államfő átveszi a frissen kinevezett szerbiai orosz nagykövet, Alekszandr Bocan-Harcsenkó megbízólevelét
Tanjug/Sava Radovanović

Vučić fogadta Oroszország új szerbiai nagykövetét

2019-07-22
10:47
2019-11-16
10:32
Forrás
Szerbiai RTV
Átvette Aleksandar Vučić szerb államfő a frissen kinevezett szerbiai orosz nagykövet, Alekszandr Bocan-Harcsenkó megbízólevelét.

A Balkán-szakértő Harcsenkó, miután szerbül köszönte meg a szerb államfő bizalmát, elmondta, minden erejével azon dolgozik majd, hogy előremozdítsa Szerbia és Oroszország kapcsolatát. A meghívólevél átvétele után Vučić és Harcsenkó zárt ajtók mögött tárgyaltak. A Blic információi szerint az új orosz nagykövet sürgős üzenetet hozott a szerb köztársasági elnöknek, amely nem hivatalos információk szerint Koszovóra vonatkozik.

Oroszország
Alekszandr Bocan-Harcsenko
orosz nagykövet
Aleksandar Vučić

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.