Ugrás a tartalomra

Vučić: Folytatjuk a párbeszédet, de nem tudhatom, mikor

2019.07.26
14:50
2024.03.19
08:50
Forrás
Szerbiai RTV
Folytatódik a párbeszéd, de azt még nem tudhatom, hogy mikor - nyilatkozta Aleksandar Vučić a Prva televíziónak.

A szerb államfő elmondta: a Belgrád és Pristina közötti tárgyalás újraindulhat, amint a koszovói vezetés beszünteti a szerbiai termékekre kirótt 100 százalékos vámot. Ám nem lehet tudni, hogy az év végéig bekövetkezhet-e. - fogalmazott a szerb elnök. Aleksandar Vučić kifejtette: vannak, akik máshogy képzelik a kiegyezést és a megoldást is másképpen látják, de nekik előbb a polgárok bizalmát kellene megszerezniük.

Arra reagálva, hogy Ramush Haradinaj visszatért Koszovóba, elmondta: csupán azért utazott Hágába, hogy megnézze, milyenek az ottani szállodák.

A szerb elnök arra is kitért, hogy a családját ért fenyegetések a közösségi médiából politikai indíttatásúak, mivel az ország fejlődik. A fenyegetőző személy azóta már rendőrkézen van.

A Szerb Haladó Párt következő elnökének személyéről pedig annyit mondott, hogy többen is számításba jöhetnek.

párbeszéd
Koszovó
Pristina
Ramush Haradinaj
Aleksandar Vučić

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű