Ugrás a tartalomra

Vučić: Készek vagyunk Szerbiát és az SZHP-t is megváltoztatni

2020.06.22
11:19
2020.06.22
15:34
Forrás
Pannon RTV
A választásokat követő eredményértékelő sajtótájékoztatóján Aleksandar Vučić, a SZHP elnöke kiemelte, a jövőben még nagyobb erőbevetéssel harcolnak a kitűzött célok eléréséért és Szerbia jövőjéért.

A szerb államfő történelmi pillanatnak nevezte a tegnapi napot pártja számára.

Aleksandar Vučić, elnök, Szerb Haladó Párt: „Szerbia lakosai a saját jövőjükről döntöttek, ezért a jövőért sokat kell dolgoznunk, sokat kell harcolnunk, még szorgalmasabbnak kell lennünk. Ami fontos, hogy a Szerb Haladó Párt tagjai megtudják, hogy az év végéig házon belül is sok mindenen változtatnunk kell. Ettől nem kell félnünk, inkább mindannyian örüljünk ennek. Mivel ez az egyetlen módja annak, hogy megmutassuk, milyen jövőt szeretnénk, és hogy az emberek megértsék, hogy amellett, hogy készek vagyunk Szerbiát megváltoztatni, készen állunk arra is, hogy mindenen változtassunk, ami házon belül nem megfelelő, enélkül ugyanis nem is lesz jövőnk.

Szerb Haladó Párt
Aleksandar Vučić

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.