Ugrás a tartalomra
Instagram

Vučić: Köszönet a nyugdíjasainknak mindenért

2021.04.04
15:02
Forrás
Instagram
Szerbia államfője, Aleksandar Vučić közösségi oldalán videóüzenetben mutatta be a nyugdíjasoknak szánt új csomagot.

Ebben a szatyorban van az, amit az államtól meg kell kapniuk, mert rászolgáltak, sok mindent kiépítettek és mindent megcsináltak az országban, amit most mi öröklünk – fogalmazott az elnök.

A cink, a D3- és a C-vitamin a szervezetük és az immunrendszerük erősítését szolgálja – fűzte hozzá Vučić.

Az Instagramon közzétett bejegyzéshez pedig röviden azt írta: Köszönet a nyugdíjasainknak mindenért!

„Kedves nyugdíjasok, ez az első mintája annak a csomagnak a tartalmának, amit meg kell, hogy kapjanak. Azért kapják ezt az ajándékcsomagot az államtól, mert sok mindent létrehoztak, felépítettek, amit mi megörököltünk. Ez cink, ez D3-vitamin, ez pedig C-vitamin. Az összes jó vitamin és ásványi anyag, az immunrendszer és a szervezet erősítésére. Ez az állam újabb apró ajándéka, nem számítva azt a kétszer 30 eurót és plusz 50-et, amely csak a nyugdíjasoknak jár, tehát összesen 110 eurót Ez az állam újabb apró figyelmessége mindazért, amit tettek országunkért.” - mondta az államfő.

Aleksandar Vučić
nyugdíjas
köszönet
csomag
vitamincsomag

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.