Ugrás a tartalomra

Vučić: Köszönet a nyugdíjasainknak mindenért

2021.04.04
15:02
Forrás
Instagram
Szerbia államfője, Aleksandar Vučić közösségi oldalán videóüzenetben mutatta be a nyugdíjasoknak szánt új csomagot.

Ebben a szatyorban van az, amit az államtól meg kell kapniuk, mert rászolgáltak, sok mindent kiépítettek és mindent megcsináltak az országban, amit most mi öröklünk – fogalmazott az elnök.

A cink, a D3- és a C-vitamin a szervezetük és az immunrendszerük erősítését szolgálja – fűzte hozzá Vučić.

Az Instagramon közzétett bejegyzéshez pedig röviden azt írta: Köszönet a nyugdíjasainknak mindenért!

„Kedves nyugdíjasok, ez az első mintája annak a csomagnak a tartalmának, amit meg kell, hogy kapjanak. Azért kapják ezt az ajándékcsomagot az államtól, mert sok mindent létrehoztak, felépítettek, amit mi megörököltünk. Ez cink, ez D3-vitamin, ez pedig C-vitamin. Az összes jó vitamin és ásványi anyag, az immunrendszer és a szervezet erősítésére. Ez az állam újabb apró ajándéka, nem számítva azt a kétszer 30 eurót és plusz 50-et, amely csak a nyugdíjasoknak jár, tehát összesen 110 eurót Ez az állam újabb apró figyelmessége mindazért, amit tettek országunkért.” - mondta az államfő.

Aleksandar Vučić
nyugdíjas
köszönet
csomag
vitamincsomag

Most

15:09, Frissítve: 16:18

Rendkívüli ellenőrzések az illegális halászat miatt

Egyre inkább növekszik a hal iránti kereslet a pravoszláv húsvét közeledtével. Ezzel párhuzamosan viszont az illegális halászati tevékenységek is felerősödnek, ezért a Vajdaság Erdői Közvállalat rendkívüli ellenőrzést hajt végre a vizeken.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.