Ugrás a tartalomra

Vučić: Köszönöm a támogatást, hétfőtől teljes erőbedobással dolgozom

2019.11.16
19:22
2019.11.16
19:35
Forrás
Szerbiai RTV
Közölte ma közösségi oldalain Aleksandar Vučić. A szerb államfőt szív- és érrendszeri problémákkal vitték be a belgrádi Katonai Orvosi Akadémiára.

Az elnök az intézmény valamennyi egészségügyi dolgozójának köszönetet mondott, akik gondját viselték. A közösségi oldalon egy fotót is közzétett, amelyre köszönetnyilvánítását feljegyezte. Vučićot tegnap délután szállították be az egészségügyi intézménybe. Sajtóinformációk szerint állapota stabil. Korábban már lehetett arról olvasni az újságokban, hogy az államfőnek magas a vérnyomása, ám most első ízben közölték hivatalosan, hogy a politikus szív- és érrendszeri problémákkal küzd.

Aleksandar Vučić
Katonai Orvosi Akadémia
magas vérnyomás
stabil
szív-és érrendszeri problémák

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.