Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic

Vučić: Köszönöm a támogatást, hétfőtől teljes erőbedobással dolgozom

2019-11-16
19:22
2019-11-16
19:35
Forrás
Szerbiai RTV
Közölte ma közösségi oldalain Aleksandar Vučić. A szerb államfőt szív- és érrendszeri problémákkal vitték be a belgrádi Katonai Orvosi Akadémiára.

Az elnök az intézmény valamennyi egészségügyi dolgozójának köszönetet mondott, akik gondját viselték. A közösségi oldalon egy fotót is közzétett, amelyre köszönetnyilvánítását feljegyezte. Vučićot tegnap délután szállították be az egészségügyi intézménybe. Sajtóinformációk szerint állapota stabil. Korábban már lehetett arról olvasni az újságokban, hogy az államfőnek magas a vérnyomása, ám most első ízben közölték hivatalosan, hogy a politikus szív- és érrendszeri problémákkal küzd.

Aleksandar Vučić
Katonai Orvosi Akadémia
magas vérnyomás
stabil
szív-és érrendszeri problémák

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.