Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic

Vučić: Köszönöm a támogatást, hétfőtől teljes erőbedobással dolgozom

2019-11-16
19:22
2019-11-16
19:35
Forrás
Szerbiai RTV
Közölte ma közösségi oldalain Aleksandar Vučić. A szerb államfőt szív- és érrendszeri problémákkal vitték be a belgrádi Katonai Orvosi Akadémiára.

Az elnök az intézmény valamennyi egészségügyi dolgozójának köszönetet mondott, akik gondját viselték. A közösségi oldalon egy fotót is közzétett, amelyre köszönetnyilvánítását feljegyezte. Vučićot tegnap délután szállították be az egészségügyi intézménybe. Sajtóinformációk szerint állapota stabil. Korábban már lehetett arról olvasni az újságokban, hogy az államfőnek magas a vérnyomása, ám most első ízben közölték hivatalosan, hogy a politikus szív- és érrendszeri problémákkal küzd.

Aleksandar Vučić
Katonai Orvosi Akadémia
magas vérnyomás
stabil
szív-és érrendszeri problémák

Most

14:12, Frissítve: 14:31

Online térbe költöznek a VM4K eseményei

Online térben lesz elérhető a szabadkai VM4K csütörtök esti koncertje és a Top 10 elnevezésű kamasztábor - írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a központ.
13:16, Frissítve: 13:34

Szabadkára került a Balkán Kulcsa

Mórahalmon ma ünneplik Szerbia napját. Pontosan egy éve ezen a napon nyílt meg a Kolo Szerb Kulturális Központ. Ez alkalomból sor került a Balkán kulcsa szimbolikus, virtuális átadására.

Népszerű

Sajtótájékoztatót tart a szerb államfő

Aleksandar Vučić a szerb elnök főtitkárságának épületében szólal fel - közölte az elnök sajtószolgálata. A sajtótájékoztatót a Pannon Televízióban és a Szabadkai Magyar Rádióban is élőben követhetik.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.