Ugrás a tartalomra

Vučić: Kulcsfontosságú a fiatalok Szerbiában tartása

2017.12.01
12:14
2024.03.19
08:37
Forrás
Tanjug
A szerb államfő az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének képviselőivel tárgyalt. Elmondta, Szerbia célja a gazdasági növekedés biztosítása, továbbá a régió békéjének és stabilitásának megőrzése.

Szavai szerint a jövő egyik fontos eleme, hogy a fiatalok Szerbiában maradjanak. Hozzátette, ez a jelenlegi globalizált világban rendkívül nehéz feladat, az uniós országok tudják a legjobban, ahol a szegényebb államokból a gazdagabbakba vándorolnak a fiatalok a jobb élet reményében.

Aleksandar Vučić egyúttal azt is bejelentette, hogy december 8-án háromoldalú tárgyalásokat folytat Belgrádban Görögország, Bulgária és Románia miniszterelnöke.

Aleksandar Vučić
Szerbia
fiatalok
Európai Néppárt

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.