Ugrás a tartalomra
Tanjug/INSTAGRAM BUDUCNOSTSRBIJEAV/bs

Vučić: Legyőzzük a maffiát

2020-10-19
15:30
Forrás
Szerbiai RTV
Legyőzzük a maffiát, ezt garantálom - jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő a Budućnost Srbije, azaz a Szerbia jövője elnevezésű Instagram-profilján közzétett videóban.

Hozzátette, a szervezett bűnözés feletti győzelem garantált, személyes, politikai vagy bármilyen más következményre való tekintet nélkül. A közösségi oldalon közzétett felvételen a szerb államfő elmondta, amíg Koszovóért, a szerbiai egészségügyért, a jobb életminőségért küzdöttünk, egyesek úgy döntöttek, hogy kifizetődő lehet maffiózónak lenni, gyilkosságokat elkövetni, és a lakosokat rettegésben tartani. Ennek most vége - tette hozzá Vučić.

Aleksandar Vučić
maffia

Most

19:50, Frissítve: 19:55

Négy áldozata van a robbanásnak Bristol közelében

Négy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy robbanásban az angliai Bristol közelében - számolt be a Times egyik újságírója Twitter-bejegyzésében. A munkások egy vegyi tartály tetején voltak, amikor az felrobbant.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.