Ugrás a tartalomra

Vučić a lehetséges koalíciókról: Négy opció van

2020.07.31
19:27
2020.07.31
19:41
Forrás
Pannon RTV
A következő napokban hitelesítik a köztársasági parlamenti képviselők mandátumait, és ezzel elkezdődik a köztársasági parlament megalakulásának folyamata - mondta ma az SZHP elnöke.

A Szerb Haladó Párt elnökségi ülése után Aleksandar Vučić hozzátette, a koalíciós partnerek kapcsán négy lehetséges opció van. Az egyik az, hogy a Szerbiai Szocialista Párttal és a kisebbségi pártokkal, a másik, hogy Aleksandar Šapićtyal és a kisebbségi pártokkal, a harmadik, hogy az SZSZP-vel, Aleksandar Šapićtyal és a kisebbségi pártokkal, a negyedik verzió pedig az, hogy csak a kisebbségi pártokkal lépjünk koalícióra - részletezte Vučić, aki a sajtótájékoztatón azt is elmondta, a kormány augusztus 25-ig alakulhat meg, és biztosan lesznek új tagjai.

fotó: Tanjug/Tara Radovanovic

Aleksandar Vučić, elnök, Szerb Haladó Párt: „Meg kell mutatnunk, hogy mi is megértettük a polgárok üzenetét, és nemcsak azokét, akik azt mondják, igen, elégedettek vagyunk azzal, amit tettetek eddig, hanem azokét is, akik figyelmeztető üzeneteket küldenek, elsősorban egyes helyi önkormányzatokban, ahol a település polgármesterének vagy községi elnökének a személye kell, hogy megváltozzon. De megismétlem, a kormányban és a köztársasági parlamentben is több fiatalt kell mutatnunk, több olyan fiatal személyt, akik Szerbia jövőjét képviselik, és meg kell mutatnunk azt is, hogy képesek vagyunk szembenézni minden gonddal, amit ez a nehéz idő magával hozott.”

Aleksandar Vučić
koalíció
V. Tudományok útja

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.