Ugrás a tartalomra

Vučić: Ne hallgasson a nemzetközi közösség!

2019.02.27
17:13
2020.05.06
16:50
Forrás
Szerbiai RTV
A Belgrád és Priština között megakadt párbeszédről egyeztetett Aleksandar Vučić szerb elnök David McAllisterrel, az Európai Parlament szerbiai jelentéstevőjével.

Mindketten egyetértettek abban, hogy feltétlenül szükséges a pozitív környezet újbóli kialakítása, hogy egyáltalán megteremtődjenek a feltételek a párbeszéd folytatásához. Vučić az uniós diplomatának elmondta, reméli, hogy a nemzetközi közösség figyelembe veszi azt a tényt, hogy az albánok a brüsszeli megállapodás egyetlen pontját sem teljesítették, és hogy az általuk kiszabott 100 százalékos vám civilizációellenes. Amíg a szerb árukra kivetik ezt a vámot, szó sem lehet a párbeszéd folytatásáról - tudatta a szerb államfő David McAllisterrel.

David McAllister
Koszovó
Aleksandar Vučić

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.