Ugrás a tartalomra

Vučić: Nevessenek, de majd meglátják!

2020.01.01
14:20
2020.02.28
17:46
Forrás
Blic
900 eurós átlagfizetést ígér a szerb államfő.

Reálisnak tartja a 2025-re tervezett 900 eurós szerbiai átlagfizetést Aleksandar Vučić. A szerb államfő ezt a Blicnek adott újévi interjújában mondta. Vučić szerint akkor is sokan csak nevettek, amikor azt mondta, hogy hamarosan 500 euró lesz az átlagfizetés. Nevessenek most is - tette hozzá az elnök.

Vučić egyebek mellett politikai jövőjéről is beszélt. Tervei szerint nem fog még egy mandátumot kitölteni szerb államfőként, mivel a sok munka miatt nem jut idő a magánéletére. Szavai szerint szabad szombatja és vasárnapja sincs.

A beszélgetés a migrációt is érintette. A szerb államfő a témával kapcsolatban egyebek mellett azt mondta, hogy az illegális bevándorlók főként egymás között verekszenek. Hozzátette, valakinek szolidárisnak kell lennie ezekhez a szerencsétlen emberekhez.

átlagbér
mandátum
magánélet
migráció
Aleksandar Vučić

Most

15:50, Frissítve: 18:52

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.