Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

Vučić: Nincs megoldási javaslat a koszovói kérdésre

2018-04-16
19:20
2018-04-17
10:37
Forrás
Szerbiai RTV
Még mindig nincs megoldási javaslat a koszovói kérdésre - mondta Aleksandar Vučić szerb államfő, aki hozzátette, egyelőre abban sem biztos, hogy április végéig megszületik-e bármilyen megoldás.

Vučić ígéretet tett arra, hogy felelősen és bátran áll hozzá ehhez a kérdéshez, azonban mindez nem lesz fájdalommentes a szerbeknek - hangsúlyozta a szerb államfő. Szerbiának az európai uniós csatlakozás miatt lenne minél gyorsabban szüksége egy olyan megoldásra, amellyel a Pristinával fenntartott kapcsolatokat lehetne jobb mederbe terelni - mondta Vučić.

Aleksandar Vučić
Szerbia
Koszovó

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.