Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

Vučić: Nincs megoldási javaslat a koszovói kérdésre

2018-04-16
19:20
2018-04-17
10:37
Forrás
Szerbiai RTV
Még mindig nincs megoldási javaslat a koszovói kérdésre - mondta Aleksandar Vučić szerb államfő, aki hozzátette, egyelőre abban sem biztos, hogy április végéig megszületik-e bármilyen megoldás.

Vučić ígéretet tett arra, hogy felelősen és bátran áll hozzá ehhez a kérdéshez, azonban mindez nem lesz fájdalommentes a szerbeknek - hangsúlyozta a szerb államfő. Szerbiának az európai uniós csatlakozás miatt lenne minél gyorsabban szüksége egy olyan megoldásra, amellyel a Pristinával fenntartott kapcsolatokat lehetne jobb mederbe terelni - mondta Vučić.

Aleksandar Vučić
szerbia
Koszovó

Most

01:14, Frissítve: 01:22

Tombol a hőség Észak-Európában is

A szikkadt aljnövényzet sok helyütt lángra kapott Svédországban - az elmúlt két évtized legsúlyosabb erdőtüzei pusztítanak még a Sarkkörön túl is.
01:09

Pokoli hőség Japánban

Már Meteorológiai figyelmeztetést adtak ki Japánban, ahol a hőhullám legalább 30 emberrel végzett. A hőséggel összefüggő rosszullétek miatt több ezren kerültek kórházba az elmúlt két hétben.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.