Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

Vučić: Nincs megoldási javaslat a koszovói kérdésre

2018-04-16
19:20
2018-04-17
10:37
Forrás
Szerbiai RTV
Még mindig nincs megoldási javaslat a koszovói kérdésre - mondta Aleksandar Vučić szerb államfő, aki hozzátette, egyelőre abban sem biztos, hogy április végéig megszületik-e bármilyen megoldás.

Vučić ígéretet tett arra, hogy felelősen és bátran áll hozzá ehhez a kérdéshez, azonban mindez nem lesz fájdalommentes a szerbeknek - hangsúlyozta a szerb államfő. Szerbiának az európai uniós csatlakozás miatt lenne minél gyorsabban szüksége egy olyan megoldásra, amellyel a Pristinával fenntartott kapcsolatokat lehetne jobb mederbe terelni - mondta Vučić.

Aleksandar Vučić
szerbia
Koszovó

Most

00:58

Tanügyesek tüntettek Belgrádban

A Szerbiai Tanügyi Dolgozók Szakszervezeti Uniója szerdán tüntetést szervezett Belgrádban a kormány épülete előtt és egyedi fizetési osztályok bevezetését követelte az egész közigazgatásban.
00:03, Frissítve: 00:21

Münchenben nyert a Real Madrid

A címvédő Real Madrid 2-1-re nyert a Bayern München otthonában szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ezzel nagy lépést tett a sorozatban harmadik fináléja felé.
21:14, Frissítve: 21:58

Hajnali Fülek

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora május első hetében a történelmi Nógrád megye északi részén fekvő Füleket mutatja be felvidéki falusi vonósbandák felvételeivel.
17:59, Frissítve: 20:28

Vučić Tuskkal tárgyalt Belgrádban

Szerbia eurointegrációjáról tárgyalt a szerb államfő és az Európiai Tanács elnöke. Vučić a találkozó után azt mondta, bemutatta mindazt, amit Szerbia tett a brüsszeli megállapodás végrehajtásáért.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.