Ugrás a tartalomra
Pixabay/1966666

Vučić: Oroszország napja több egy ünnepnél

2019-06-13
10:50
2019-06-13
11:08
Forrás
Szerbiai RTV
Oroszország napja több egy ünnepnél - ezt írta Aleksandar Vučić szerb államfő Vlagyimir Putyin orosz elnöknek az orosz állami ünnep alkalmából küldött levelében.

Mint írta, azért több egy ünnepnél, mert az orosz államiság napja a szabadság, a függetlenség és az orosz nép államiságért való küzdelmének napja. Vučić levelében örömét fejezte ki a szerb és az orosz nép történelmi barátsága, továbbá a két nép egymás felé tanúsított megértő magatartása kapcsán. Ezeket az orosz elnök legutóbbi szerbiai látogatása pedig megerősítette - zárta gondolatait a szerb köztársasági elnök.

Aleksandar Vucic
Oroszország

Most

21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.