Ugrás a tartalomra
Tanjug/MSC/Guelland

Vučić: A pokolian nehéznél is nehezebb lesz

2019-02-18
10:25
Forrás
Pannon RTV
Két évtizeddel a legnagyobb megoldatlan európai vita után itt az ideje megállapodásra jutni - nyilatkozta a koszovói kérdésről Aleksandar Vučić az amerikai Bloomberg ügynökségnek.

A szerb államfő hozzátette, hogy a pokolian nehéznél is nehezebb lesz megoldani Koszovó ügyét. Vučić szerint először a szerb árukra kirótt adókat kell visszavonnia Koszovónak, valamint a megállapodásnak tartalmaznia kell az áruk és az emberek szabad mozgását. A Belgrád és Pristina közötti egyezség mindkét félnek lehetővé tenné az EU-hoz való csatlakozást - jegyezte meg az ügynökség.

Aleksanda Vučić

Most

18:29, Frissítve: 18:35

Vajdaságban Újvidéken keresnek legtöbbet

54 521 dinár volt januárban a nettó átlagfizetés Szerbiában. Ez névlegesen 4,1, reálisan 3,7 százalékkal magasabb összeget jelent az előző havihoz képest - közölte a Szerbiai Statisztikai Hivatal.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.