Ugrás a tartalomra

Vučić: Szerbia elkötelezett az Izraellel és Palesztinával való kapcsolatok fejlesztése iránt

2020.09.15
14:27
2020.09.15
14:34
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić Mohammed Nabhan palesztin nagykövetet fogadta, akivel a washingtoni és a brüsszeli tárgyalásokról is beszélt.

Szerbia tiszteli a palesztin néppel való barátságát és őrzi azt, valamint támogatja a tartós béke megvalósítását a Közel-Keleten - mondta szerb elnök a nagykövetnek. Mohammed Nabhan szintén Palesztina tiszteletéről biztosította Szerbiát, éppen ezért aggodalmát fejezte ki a nagykövetség lehetséges áthelyezéséről szóló hírrel kapcsolatban. Hozzátette, biztos benne, hogy a palesztin nép álláspontját szem előtt tartja majd a szerbiai vezetés a hagyományos barátság szellemében. Vučić és Nabhan megegyeztek abban is, hogy tovább dolgoznak az együttműködési vegyes bizottság megalakításán, amely azt a célt szolgálja majd, hogy minden téren jobban kihasználják a lehetőségeket az együttműködésre.

Aleksandar Vučić
Szerbia
Palesztina
Mohammed Nabhan
palesztin
nagykövet

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.