Ugrás a tartalomra

Vučić: Szerbia nehéz geopolitikai helyzetben van, újra fogadom majd az állampolgárokat

2023.06.04
13:11
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia nehéz geopolitikai helyzetben van, mivel a koszovói helyzet miatt az országra nagy nyomást gyakorolnak – jelentette ki Aleksandar Vučić Instagram videójában.

Hozzátette: Egyesek kívülről nem Vučić miatt támadják Szerbiát, hanem Szerbia miatt támadják Vučićot, nekik csak az a fontos, hogy Szerbia minél gyengébb legyen. Az államfő kiemelte, hogy pont ezért továbbra is azért kell dolgoznunk, hogy az ország minél erősebb legyen. Elmondta, folytatni fogja a szerbiai körzetek és települések bejárását, valamint az elnöki palotában ismét fogadni fogja a polgárokat. Meg fogom hallgatni a polgárok problémáit, hogy együtt megoldjuk azokat – húzta alá Aleksandar Vučić.

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.