Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tara Radovanović

Vučić: Szerbia nehéz geopolitikai helyzetben van, újra fogadom majd az állampolgárokat

2023.06.04
13:11
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia nehéz geopolitikai helyzetben van, mivel a koszovói helyzet miatt az országra nagy nyomást gyakorolnak – jelentette ki Aleksandar Vučić Instagram videójában.

Hozzátette: Egyesek kívülről nem Vučić miatt támadják Szerbiát, hanem Szerbia miatt támadják Vučićot, nekik csak az a fontos, hogy Szerbia minél gyengébb legyen. Az államfő kiemelte, hogy pont ezért továbbra is azért kell dolgoznunk, hogy az ország minél erősebb legyen. Elmondta, folytatni fogja a szerbiai körzetek és települések bejárását, valamint az elnöki palotában ismét fogadni fogja a polgárokat. Meg fogom hallgatni a polgárok problémáit, hogy együtt megoldjuk azokat – húzta alá Aleksandar Vučić.

Aleksandar Vučić

Most

15:49, Frissítve: 16:01

Együtt a sikerért!

Együttműködési megállapodást írt alá több szerbiai szabad övezet és az ezekben működő vállalatok illetékesei. Ehhez csatlakoztak egyebek mellett szállodák, a szabadkai Építőmérnöki Kar és egyéb partnerek.
14:41, Frissítve: 16:07

Megérkezett a Petőfi-busz Vajdaságba

A Petőfi Irodalmi Múzeum „Átröpülök hosszában hazámon” című vándorkiállítása a vajdasági Mozdulj! Petőfi! programsorozat részeként három napon át Vajdaság hat településen állomásozik.

Népszerű