Ugrás a tartalomra

Vučić: Szerbia nem tolerálhatja, ami Észak-Koszovóban történt

2019.05.31
06:58
2020.02.28
16:56
Forrás
Szerbiai RTV
Ami Észak-Koszovóban történt az túl ment bizonyos határokon, és ezt Szerbia nem tolerálhatja - nyilatkozta a Prva Televíziónak Aleksandar Vučić.

Szerbia államfője elmondta: a keddi események miatt megingott a nyugati közvéleménybe vetett bizalom. A szerb elnök szerint a nemzetközi szervezetek nem reagáltak kellő gyorsasággal és érzékenységgel az eseményekre. Nem is fogták fel, hogy mi történik Koszovó északi részén. Azt mondta, hogy szerb kabinetben is voltak olyanok, akiket nem tudott időben elérni, ezért van néhány ember akire haragszik. Kifejtette: a KFOR csupán akkor értesíti őt a fejleményekről és akkor avatkozik be, amikor jónak véli, akkor azonban nem, amikor erre igazán szükség mutatkozna. Észak-Koszovóban kedd reggel a szerbek lakta településekbe is behatoltak a ROSU azaz a koszovói különleges rendőri alakulatok egységei.

Aleksandar Vučić

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.