Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelić

Vučić: Szerbia nyitott a párbeszédre

2018-09-13
19:24
Forrás
Szerbiai RTV
Ha valaha is sikerül megállapodásra jutnunk Pristinával, Szerbiának világos garanciát kellene kapnia arra, hogy 2025-ben az EU tagja lesz - mondta a szerb államfő a Reutersnek adott interjújában.

Aleksandar Vučić hangsúlyozta, sok-sok különbség van Belgrád és Pristina között, de olyan, mintha ez a kérdés az egész világra tartozna, és már régóta nem csak azokra, akiknek ebből a legtöbb hasznuk lehetne, vagyis a szerbekre és az albánokra - hangsúlyozta a szerb elnök. Vučić kiemelte, ő mindig azt mondta, jobb, ha a két fél találja meg a megoldást ahelyett, hogy mindenki más tárgyaljon a kérdésről. Sokkal jobb lesz, ha mi oldjuk meg problémát - tette hozzá a szerb elnök.

Aleksandar Vučić
Belgrád és Priština közötti párbeszéd

Most

15:46, Frissítve: 16:57

Az IT új otthonát adták át Szabadkán

Átadták Szabadkán a Digital Hive Kkt. közepes léptékű gazdasági fejlesztés információs technológiai központját a magyar kormány támogatásával, a Prosperitati Alapítvány szervezésében.
15:10

Ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát

A jövő héten ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken Facebook-oldalán. Magyarországot ez a hőhullám várhatóan érdemben nem érinti.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.