Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

Vučić szerint bohózat lesz Haradinaj hágai kihallgatása

2019.07.24
10:40
2020.02.28
17:41
Forrás
Szerbiai RTV
Nem vár semmit Ramush Haradinaj koszovói háborús bűnöket vizsgáló különleges bíróság előtti megjelenésétől Aleksandar Vučić szerb államfő.

A Pink televízió műsorában azt mondta, szerinte bohózatot, előadást nézhet majd a közönség. Az UCK-t Vučić szerint úgy mutatja be majd Haradinaj, mint egy védelmező sereget, akik a "szerb agresszoroktól" mentették meg a koszovói népet, ebben pedig nagyon sikeresek voltak. A szerb államfő az mondta, szerinte Haradinajt két nap múlva már kiengedik, és nagyobb hősként tér vissza, mint ahogyan elment. A volt koszovói miniszterelnök, Ramush Haradinaj tegnap utazott el Hágába, ma pedig kihallgatja a bíróság.

Ramush Haradinaj
Hága
kihallgatás
hágai Nemzetközi Törvényszék
háborús bűnök
Aleksandar Vučić

Most

21:20

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükaján 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.
18:45, Frissítve: 19:53

Historizmus Szabadkán

Historizmus Szabadkán címmel tartott igazi sporttörténelmi időutazást Kubičković Ákos a Szabadkai Város Múzeumban.
17:47, Frissítve: 19:37

A pedagógusok és a kiégés

Lendületben - mit tehetünk a kiégés ellen? címmel szervezett kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete.
15:31, Frissítve: 16:51

Közös erővel a sikeres mezőgazdaságért

A mezőgazdasági helyzet és az együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából baden-württembergi küldöttség érkezett Vajdaságba. A német delegációt a tartományi mezőgazdasági titkárság fogadta.

Népszerű