Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitar Dilkoff, Pool Photo via AP

Szerbia még intenzívebben dolgozik majd a csatlakozási feltételek teljesítésén

2018-05-17
14:07
2018-05-17
17:24
Forrás
Szerbiai RTV
Vučić: Szerbia folytatja a reformokat

Szerbia folytatja a reformok végrehajtását az ország eurointegrációs folyamatában, és még intenzívebben dolgozik majd a feltételek teljesítésén - emelte ki beszédében Aleksandar Vučić az európai uniós és a nyugat-balkáni országok állam- és kormányfőinek csúcstalálkozóján Szófiában. A szerb államfő hangsúlyozta, továbbra is számítanak az Európai Unió együttműködésére Belgrád és Pristina kapcsolatának javításában. Az EU és a Nyugat-Balkán képviselői a csúcstalálkozón elsősorban a térség jövőjéről és a közelmúltbeli amerikai intézkedésekre adandó válaszlépésekről tárgyalnak.

Szófia
reform

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.