Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitar Dilkoff, Pool Photo via AP

Szerbia még intenzívebben dolgozik majd a csatlakozási feltételek teljesítésén

2018-05-17
14:07
2018-05-17
17:24
Forrás
Szerbiai RTV
Vučić: Szerbia folytatja a reformokat

Szerbia folytatja a reformok végrehajtását az ország eurointegrációs folyamatában, és még intenzívebben dolgozik majd a feltételek teljesítésén - emelte ki beszédében Aleksandar Vučić az európai uniós és a nyugat-balkáni országok állam- és kormányfőinek csúcstalálkozóján Szófiában. A szerb államfő hangsúlyozta, továbbra is számítanak az Európai Unió együttműködésére Belgrád és Pristina kapcsolatának javításában. Az EU és a Nyugat-Balkán képviselői a csúcstalálkozón elsősorban a térség jövőjéről és a közelmúltbeli amerikai intézkedésekre adandó válaszlépésekről tárgyalnak.

Vučić
Szófia
reform

Most

21:18, Frissítve: 22:31

Szent István-napi ünnepség Palicson

Palicson tartották meg szombat este a Szent István-napi központi ünnepséget a VMSZ szervezésében. A magyar haza jó úton halad ahhoz, hogy visszanyerje régi önbecsülését - mondta Magyar Levente.
19:27, Frissítve: 22:03

Megtelt hívekkel a szabadkai székesegyház

Szent István hazánkat hazánkká és a keresztény Európa részévé tette - emelte ki prédikációjában Márfi Gyula veszprémi érsek a szabadkai Szent Teréz-székesegyházban tartott misén szombaton délután.

Népszerű

Orbánt fogadja Pásztor István

Orbán Viktor Szabadkán

Megérkezett Szabadkára Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök először Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével találkozott a VMSZ székházában.
FIDESZ - KDNP

Országosan tarolt a Fidesz

Országgyűlési választásokat tartottak Magyarországon. Az Index hírportál szerint országosan tarolt a Fidesz, Budapesten pedig a baloldalra szavaztak többen.