Ugrás a tartalomra

Vučić Tiranában: Lehetetlen, elfogadhatatlan elméletekről beszélnek

2019.05.09
06:54
2024.03.19
08:50
Forrás
Tanjug
Az albánok mindennapos kommunikációjában szerepel Tirana és Pristina egyesülése, ennek pedig az eredménye az lett, hogy ez természetessé vált, erre már szinte senki sem reagál - jelentette ki Vučić.

Aleksandar Vučić szerb elnök Albánia fővárosában egyeztetett szerdán este Federica Mogherinivel, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjével. Leszögezte, lehetetlen, elfogadhatatlan elméletekről beszélnek. Mint mondta, ne számítson senki arra, hogy Koszovó visszavonja majd a szerb és boszniai termékekre kivetett száz százalékos vámot.

A szerb elnök újságíróknak beszélt arról is, hogy május 15-én nyitják meg a közlekedés előtt a felépült autópálya-szakaszt a Grdelica-szorosnál.

Federica Mogherini
Tirana
Aleksandar Vučić

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.