Ugrás a tartalomra
Tanjug/printscreen

Vučić Tiranában: Lehetetlen, elfogadhatatlan elméletekről beszélnek

2019-05-09
06:54
2020-02-28
17:40
Forrás
Tanjug
Az albánok mindennapos kommunikációjában szerepel Tirana és Pristina egyesülése, ennek pedig az eredménye az lett, hogy ez természetessé vált, erre már szinte senki sem reagál - jelentette ki Vučić.

Aleksandar Vučić szerb elnök Albánia fővárosában egyeztetett szerdán este Federica Mogherinivel, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjével. Leszögezte, lehetetlen, elfogadhatatlan elméletekről beszélnek. Mint mondta, ne számítson senki arra, hogy Koszovó visszavonja majd a szerb és boszniai termékekre kivetett száz százalékos vámot.

A szerb elnök újságíróknak beszélt arról is, hogy május 15-én nyitják meg a közlekedés előtt a felépült autópálya-szakaszt a Grdelica-szorosnál.

Federica Mogherini
Tirana
Aleksandar Vučić

Most

08:54, Frissítve: 09:28

Tetőzik a vírus Szerbiában

A rendkívüli helyzet egy hónap múlva szűnhet meg - jelentette ki a szerb elnök. Szerbiában keddig a hivatalos adatok szerint 2447 igazolt koronavírus-fertőzött van. A halálos áldozatok száma 61.
08:25, Frissítve: 08:39

Feloldották a vesztegzárat Vuhanban

Több mint két hónap után feloldották a vesztegzárat a járvány kínai gócának számító közép-kínai Vuhanban, ahonnan az új koronavírus tavaly év végén terjedni kezdett.

Népszerű