Ugrás a tartalomra
buducnostsrbijeav

Vučić: Tudom, mennyire erős Szerbia, a jövőt pedig építik, nem csak megálmodják

2019.07.06
18:21
2019.11.07
16:03
Forrás
Tanjug
Tudom, mennyire erős Szerbia, a jövőt pedig építik, nem csak megálmodják - közölte Instagram-profilján Aleksandar Vučić.

Folytatjuk a munkát és az építkezést, mert a jövőnk a munkánktól, a befektetett energiánktól függ - tette hozzá a szerb államfő.

A Szerbia jövője elnevezésű profilon mellékelte a szöveget egy fényképhez, amelyen az látható, hogy az Elnökség épületéből a Belgrád a vízen irányába tekint.

buducnostsrbijeav
Belgrád a vízen
Instagram
Aleksandar Vučić

Most

16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
15:20, Frissítve: 16:34

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.