Ugrás a tartalomra

Vučić: a választásokon sok új és fiatal emberrel akarunk indulni

2019.06.17
18:41
2019.06.17
20:58
Szerbia gazdaságilag stabilabb mint valaha és politikailag is tiszteletteljesebb mint korábban - jelentette ki Aleksandar Vučić, a Szerb Haladó Párt főbizottsági ülésén.

Az SZHP elnöke kiemelte, hogy az elért eredményekhez Szerbiának még az alapvető fontosságú nemzeti érdekeket sem kellett feladnia. Szerbia államfője hangsúlyozta, Szerbia gazdaságilag folyamatosan fejlődik, csökkenti az államadósságot és évről évre csökkenti a munkanélküliség mértékét is. Aleksandar Vučić arról is beszélt, hogy változások lesznek a Szerb Haladó Párton belül az elkövetkező időszakban. Az SZHP elnöke kiemelte, új emberekre van szükség, fiatalokra, akik még jobban tudnak harcolni Szerbiáért.

fotó: Tanjug / Zoran Zestic

Aleksandar Vučić, elnök, Szerb Haladó Párt: „Mindenképpen lesznek változások a helyi önkormányzatainkban és a helyi listáinkon a következő választáson, ahogyan lesznek változások az országos listákon is. A választásokon úgy akarunk részt venni - ez az én javaslatom, ezt mindig elutasíthatják, mondhatják, hogy másképp szeretnék - tehát a választásokon sok új és fiatal emberrel akarunk indulni. Szenvedélyes emberekkel, olyan emberekkel, akiknek vannak vágyaik, olyan emberekkel, akiknek van energiájuk, olyan emberekkel, akik megmutatják a lelkesedésüket, olyan emberekkel, akik megmutatják, hogy mennyire szeretik a saját országukat, mennyire szeretik a városukat, községüket, saját falujukat. Olyan emberekkel akarunk indulni, akik megmutatják mennyire képesek harcolni Szerbiáért.”

Aleksandar Vučić
SZHP

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.