Ugrás a tartalomra

Vučic várhatóan összehívja a Nemzetbiztonsági Tanács ülését

2017-11-13
18:56
Forrás
Tanjug
Aleksandar Vučic szerb elnök várhatóan összehívja a Nemzetbiztonsági Tanács ülését a következő 48 órában - mondta Nebojša Stefanović szerb belügyminiszter, Bakir Izetbegović szavaira reagálva.

Szerbia belügyminisztere aláhúzta, a Bosznia és Hercegovina államelnökségi tagjának szavai megingatják a térség stabilitását. Stefanović hozzátette, Izetbegović kijelentése, miszerint Bosznia elismerné Koszovó függetlenségét, az egyik legsúlyosabb csapás, amit Szerbia elszenvedhet egy szomszédos országtól.

Vučić
Bakir Izetbegovic
Bosznia és Hercegovina
nemzetbiztonsági tanács

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.
Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő