Ugrás a tartalomra
Tanjug/Ministarstvo Odbrane/Jovo Mamula

Vulin átadta a rendkívüli állapot megszüntetésére vonatkozó javaslatot

2020.05.04
14:44
2020.05.04
15:21
Forrás
b92
Átadta a szerb védelmi miniszter, Aleksandar Vulin az államfőnek és a kormánynak a javaslatot, hogy szüntessék meg a rendkívüli állapotot Szerbiában.

Átadta a szerb védelmi miniszter, Aleksandar Vulin az államfőnek és a kormánynak a javaslatot, hogy szüntessék meg a rendkívüli állapotot Szerbiában - tudta meg a szerb sajtó, nem hivatalos értesülésekre hivatkozva. A tervek szerint a mai kormányülésen fogadják el a javaslatot, amely várhatóan szerdán kerül a parlament elé. Amikor a képviselők elfogadják, és ez megjelenik a Hivatalos Közlönyben, Szerbiában megszűnik a járványhelyzet miatt elrendelt rendkívüli állapot, ezzel együtt a kijárási tilalom is - várhatóan csütörtöktől.

rendkívüli állapot
Aleksandar Vulin
javaslat

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.