Ugrás a tartalomra
A tárgyalás
Tanjug via Ministarstvo odbrane

Vulin: Szerbia továbbra is katonailag semleges marad

2017-08-13
09:32
2017-10-04
12:20
Szerbia továbbra is katonailag semleges marad – jelentette ki Aleksandar Vulin. A szerb védelmi miniszter Moszkvában tárgyalt orosz kollégájával.

A felek érintették a védelmi ügyek és a katonai ipar terén való együttműködési lehetőségeket, továbbá a két ország között jelenleg is folyamatban levő üzletet, amely MiG-29-es típusú vadászgépekre vonatkozik. Vulin elmondta: a gépek időben megérkeznek majd Szerbiába, az év végéig. (Tanjug)

Aleksandar Vulin
Moszkva
szerb védelmi miniszter

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

Fremond Árpád

Fontos személycserék a topolyai tisztségeken

Képviselő-testületi ülést tartanak Topolyán csütörtökön, melyen fontos személycserékről is döntenek - nyilatkozta Fremond Árpád, a VMSZ topolyai szervezetének elnöke, köztársasági parlamenti képviselő
rendőr

Enyhébb büntetés a városi gyorshajtóknak

A szerbiai közlekedésbiztonsági törvénytervezet egyik váratlan újdonsága, hogy enyhébb büntetésekkel számolhatnak azok, akik lakott településen lépik át a megengedett sebességet.