Ugrás a tartalomra

Washington cáfolja, hogy atom-tengeralattjárójuk behatolt az orosz vizekre

2022.02.13
16:57
2022.02.13
17:14
Forrás
Euronews
Ők csak a nemzetközi vizeken hajóznak - állítja az amerikai haditengerészet.

Az Egyesült Államok elutasította Moszkva állítását egy amerikai tengeralattjárót érintő csendes-óceáni incidensről. Az orosz tájékoztatás szerint a csendes-óceáni orosz flotta hajója felszólította az amerikai Virginia osztályú nukleáris meghajtású tengeralattjárót, hogy emelkedjen a felszínre, amely azonban ezt állítólag megtagadta. Ezt követően távozásra kényszerítették az amerikai tengeralattjárót, amely elhagyta a területet.

Az amerikai haditengerészet csendes-óceáni térségért felelős szóvivője elmondta, nem igaz, hogy a felségvizeiken tevékenykednek, egyértelműen a nemzetközi vizeken hajóznak.

USA
Oroszország
tengeralattjáró

Most

14:32, Frissítve: 14:41

Sportnap Zentán

A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tartottak. A gyerekek a többi között kispályás fociban, röplabdában, kosárlabdában, futásban és sakkban mérhették össze tudásukat.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.