Ugrás a tartalomra

Washington leállítja koszovói gazdaságélénkítő programját

2020.03.14
22:10
Forrás
Vajdasági RTV
A washingtoni kormány külföldi gazdaságokat segítő ügynöksége ideiglenesen leállítja koszovói gazdaságélénkítő programját irja az Amerika Hangja hírcsatorna.

Az Egyesült Államok korábban többször is a szerb árura kivetett büntetővámok visszavonásához kötötte a gazdaságtámogatást, az ügynökség közleménye ezt megerősíti. Mint írják, az Egyesült Államok álláspontja világos, a támogatási program pedig csakis a vámok eltörlése után folytatható. A büntetővámok visszavonása lendületet adna a koszovói gazdaságnak, a gazdasági fellendülés pedig csökkentené a szegénységet – áll az amerikai kormányügynökség közleményében.

Amerikai Egyesült Államok
Szerbia

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.