Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Mary Altaffer

Washington megtagadta a vízumot az orosz ENSZ-küldöttség tagjaitól

2019-09-24
19:45
2019-09-24
19:53
Forrás
MTI
Megtagadta az Egyesült Államok a beutazó vízum kiadását az ENSZ-közgyűlés 74. ülésszakának általános vitájára készülő orosz küldöttség tíz tagjától - közölte az egyik érintett az Interfaxnak.

Moszkva szerint az Egyesült Államok megsértette nemzetközi kötelezettségeit, ezért az orosz külügyminisztérium bekérette az amerikai nagykövetség egyik diplomatáját.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter megvitatásra fogja bocsájtani az ügyet amerikai hivatali partnerének New Yorkban.

Washington
vízum
orosz
ENSZ-küldöttség
közgyűlés

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.