Ugrás a tartalomra

Weber az illegális bevándorlás feltartóztatását ígéri

2019.05.20
09:41
2019.05.20
09:51
Forrás
MTI, Vajdaság Ma
„Az államnak felül kell kerekednie az embercsempészeken az illegális bevándorlással szembeni harcban” – jelentette ki az Európai Néppárt európai parlamenti választási csúcsjelöltje Szófiában

Szigorú intézkedéseket ígért az illegális bevándorlás feltartóztatására Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti választási csúcsjelöltje vasárnap a bulgáriai fővárosban tett látogatásán. Dicsérően szólt Bojko Boriszov kormányáról, amely – mint mondta – sikeresen megvédi az EU külső határát az illegális migrációtól. Weber a bolgár televízióban közvetített beszédében méltatta az európai kontinens sokszínűségét, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a kereszténység közös elemként fogja össze mindezt. A 2007 óta uniós tagállam Bulgária 17 képviselőt választhat a 751 tagú Európai Parlamentbe a május 26-i EP-választáson.

Manfred Weber
Szófia

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.