Ugrás a tartalomra
Tanjug/Szerb Kormány

A zaječari körzetbe látogatott Aleksandar Vučić

2019-06-15
18:43
2019-06-16
15:18
Forrás
Pannon RTV
A zaječari körzetbe látogatott ma a szerb elnök a Szerbia jövője elnevezésű országjáró körút részeként.

Aleksandar Vučić gyárakat tekintett meg, ellátogatott egy nemrég felépített hotelbe, és elbeszélgetett helyiekkel, termelőkkel. Az egynapos körút utolsó állomása Zaječar volt, ahol nagygyűlést tartott Ana Brnabić szerb miniszterelnökkel közösen. Jelentős támogatást nyújtanak majd az ország keleti része számára is a gazdaság fellendítésére, illetve az infrastruktúra bővítésére - jelentette ki Vučić.

Aleksandar Vučić, államfő, Szerbia (SZHP): „Ma is több pénzünk van. Remélem, hogy jövőre nemcsak 40 ezer utalványt adunk ki, hanem legalább 70 ezret csak Sokobanjában, mert sokkal több utalványt adunk ki, mert több pénzünk van, hogy ajándékozzunk a nyugdíjasoknak és a többi embernek. A nyugdíjak is magasabbak lesznek és a fizetés is nagyobb lesz.”

Aleksandar Vučić
Zaječar
Szerbia jövője

Most

14:36

Mehetünk strandolni a hétvégén

Jelentős felmelegedés kezdődik vidékünkön, strandidő lesz - tájékoztat a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Az előrejelzések szerint a hétvégén a hőmérő higanyszála a 32 fokot is elérheti.

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.