Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

6360-nal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

2020-11-26
14:35
Forrás
MTI
Hatezer felett van a napi újonnan regisztrált koronavírusos fertőzöttek száma Magyarországon.

Az elmúlt 24 órában 6360 személynél mutatták ki a Covid-19-et. Elhunyt 115 többségében idős, krónikus beteg, így a halottak száma 4229 főre emelkedett. Kórházban 7537 fertőzött beteget ápolnak, közülük 640-en vannak lélegeztetőgépen. Az aktív fertőzöttek száma 138202 fő, 49 616 fő pedig már meggyógyult. Dr. Müller Cecília magyar országos tisztifőorvos az Operatív Törzs mai sajtótájékoztatóján elmondta, fokozott kockázati csoportba tartoznak az idősebbek és a dohányzók is. A dohányzás, beleértve az e-cigarettákat is, gyengíti az immunrendszert, súlyosbíthatja a betegség lefolyását, valamint a várható szövődmények is kritikusabbak lehetnek - tette hozzá.

Magyarország
koronavírus
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzés
koronavírus-fertőzöttek

Most

16:26, Frissítve: 19:52

Sorban álltak az oltásért Belgrádban

Minden eddiginél nagyobb tömeg érkezett ma a Belgrádi Vásár területén lévő oltóhelyhez, hogy megkaphassák a vakcinát. A nagy érdeklődés miatt a szerb fővárosban a napokban további két oltóhelyet nyitnak, ahol tömegesebben tudják oltani a a lakosságot

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.