Ugrás a tartalomra

6360-nal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

2020.11.26
14:35
Forrás
MTI
Hatezer felett van a napi újonnan regisztrált koronavírusos fertőzöttek száma Magyarországon.

Az elmúlt 24 órában 6360 személynél mutatták ki a Covid-19-et. Elhunyt 115 többségében idős, krónikus beteg, így a halottak száma 4229 főre emelkedett. Kórházban 7537 fertőzött beteget ápolnak, közülük 640-en vannak lélegeztetőgépen. Az aktív fertőzöttek száma 138202 fő, 49 616 fő pedig már meggyógyult. Dr. Müller Cecília magyar országos tisztifőorvos az Operatív Törzs mai sajtótájékoztatóján elmondta, fokozott kockázati csoportba tartoznak az idősebbek és a dohányzók is. A dohányzás, beleértve az e-cigarettákat is, gyengíti az immunrendszert, súlyosbíthatja a betegség lefolyását, valamint a várható szövődmények is kritikusabbak lehetnek - tette hozzá.

koronavírus
koronavírus-áldozat
koronavírus-fertőzés
koronavírus-fertőzöttek

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.
16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.