Ugrás a tartalomra

Ácsorgás lehet a határon

2023.03.26
13:10
2023.03.26
17:40
Forrás
Pannon RTV
Több kis, illetve nagy átkelőn alakult ki torlódás a szerb-magyar határszakaszon.

A Borderwatcher applikációra feltöltött információk szerint jelenleg a horgosi közúti határátkelőn kell a legtöbbet várni, 70 percet. Ezt követi a horgosi autópálya-határátkelő 45 perccel, majd a Királyhalom-Ásotthalom 40 perccel, a sort pedig a gyálai átkelő zárja, 30 percet meghaladó várakozással. Ezek az információk a személyautókra vonatkoznak. A kamionoknak a Magyarországra való belépésre akár 4 órát is várniuk kell.

határ
hataratkelő
határszakasz
szerb-magyar
Horgos
Királyhalom-Ásotthalom

Most

20:11, Frissítve: 20:24

Az ukrán elnökkel tárgyalt a szerb államfő Tiranában

Az Ukrajna-Délkelet-Európa csúcstalálkozón Aleksandar Vučić egyebek mellett a két ország területi integritásáról, az ENSZ Alapokmányának tiszteletben tartásáról és a béke megteremtésére tett erőfeszítésekről egyeztetett Volodimir Zelenszkijjel.
19:03, Frissítve: 19:10

Kedvezmények a Forum Könyvkiadónál

A Forum Könyvkiadó Intézet felhívja a figyelmet, hogy a Vajdasági Szép Magyar Könyv pályázat elismert alkotásait további két hétig árusítják 20%-os kedvezménnyel a weboldalukon (https://forumliber.rs/shop).
18:36, Frissítve: 18:44

Ajándék a hölgyeknek

Miközben még az előző koncert hatása alatt állunk, a Szabadkai Népszínház és a Szabadkai Szimfonikus Zenekar újabb közös eseményre készül.

Népszerű