Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Aki teheti, válassza a kis határátkelőket

2021.07.30
09:42
2021.07.30
09:48
Forrás
police.hu
A Horgos-Röszke autópálya-határátkelőt érdemes elkerülni, arra ugyanis a kijutásra csaknem 4 órát kell várakozniuk az utasoknak.

Aki Magyarország irányába utazna, délelőtt inkább a kis határátkelőket válassza. A Királyhalom-Ásotthalom, Kelebia-Tompa és Bajmok-Bácsalmás közúti határátkelőhelyeken legfeljebb egyórás várakozásra számíthatnak a Magyarország irányába utazók - olvasható a police.hu honlapján.

A Szerbia felé indulók is jobban járnak, ha a kisebb átkelők mellett döntenek, azokon körülbelül egyórás a várakozás, a Röszke-Horgos autópálya-határátkelőn pedig csaknem 3 órát kell rostokolni a forróságban a Szerbiába való bejutáshoz.

határ
átkelő

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.