Ugrás a tartalomra
Potápi Árpád János
MTI/Koszticsák Szilárd

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit

2019-09-10
20:35
2019-09-10
20:54
Forrás
MTI
A nemzetpolitika egyik legnagyobb eredménye az a felismerés, hogy külhoni magyarnak lenni erőforrás, amelynek kiaknázásával komoly versenyelőnyre lehet szert tenni – mondta Potápi Árpád János.

A magyar nemzetpolitikáért felelős államtitkár a Parlamentben az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit átadó ünnepségen mondott beszédet. Az idén 60 pályázó 67 pályázata kapta meg a kitüntető címet. Potápi Árpád János kiemelte, dolgoznak az intézményhálózat erősítésén, hogy a magyar oktatás, kultúra, vállalkozás egyet jelentsen mindenütt a minőséggel.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat az MTVA határon túli tudósítói hálózatának alkotógárdája, az MTI hírszolgáltatásának alkotógárdája, a Hír TV alkotógárdája és a MédiaWorks vidéki napilapjainak központi szerkesztőség érdemelte ki.

Az Érték és Minőség Nagydíj címet az elmúlt évhez képest 31 százalékkal több pályázat érdemelte ki. A díjazottak között megtalálható kis- és középvállalkozó, nagyvállalkozás, szabadalmakkal rendelkező egyéni vállalkozó is. Az alapítók és a kiírók tanácsa külön elismerésben részesített kiemelkedő pályázatokat.

A kitüntetés védjegye objektív mérőszámok alapján igazolja a díjazott termékek és szolgáltatások kimagasló minőségét, miközben szimbolikus közösségvállalást kínál a hazai és a Kárpát-medencei magyar termelőkkel - emelte ki köszöntőbeszédében Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke.

Farkas Sándor, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára kiemelte, hogy a díjazott pályázatok 40 százaléka az agráriumhoz kötődik. Az Érték és Minőség Nagydíj mutatja azt is, hogy a magyar vállalkozások munkájukkal milyen kiemelkedő eredményeket tudnak elérni – tette hozzá.

Érték és Minőség Nagydíj
Potápi Árpád János

Most

Népszerű