Ugrás a tartalomra
Jelenet az előadásból
Pannon RTV / Dragosavac Viktor

Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás Budapesten

2018-05-27
13:31
2018-05-27
16:57
Forrás
Pannon RTV
Szökőkútjáték, szemkápráztató lézerfények, félelmet nem ismerő artisták hihetetlen mutatványai és humoros állatidomár jelentek - mindezen a budapesti Fővárosi Nagycirkuszban.

Az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás című produkcióban szabadon szárnyra kap a képzelet, nem ismer határokat a fantázia. Fókák, papagájok, víz- és fényjáték várta az érdeklődőket a Fővárosi Nagycirkusz vízi showján. Molnok Richárd, Szabadka: „Az akrobaták tetszettek a legjobban és azok a bácsik, akik ugráltak le a trambulinba. A fókák is viccesek voltak.”

Fővárosi Nagycirkusz

A mintegy 130 éves múltú cirkusz folyamatosan újít a közönség igényeinek megfelelően. Az Atlantic Flight showhoz Oroszországból érkező technológiát használnak. Graeser József, szakmai vezető, Fővárosi Nagycirkusz: „Több száz liter víz van a manézsban és 11 ezer kis fúvóka fújja ki a közönség csodálatára ezt a vizet, gyönyörű szökőkutakat és gyönyörű fényjátékot képezve. Ezzel is próbáljuk emelni a műsorban szereplő artista produkcióknak látványát.”

A Fővárosi Nagycirkusz Budapest XIV. kerületben a Városligetben található. Akár utazási irodával, egynapos városnéző kirándulás keretében is könnyen és jutányos áron eljuthatunk ide. Tóth Borisz, idegenvezető, Fenix Travel, Szabadka: „Fantasztikusan látványos a cirkusz beltere is és azok a megoldások, amelyek a jelenlétet és az élményt fokozzák. A visszatérő vendégek régi óhaja volt, hogy egy-egy előadás mellett egyszer látogassunk el a cirkuszba, úgyhogy ezeknek a kéréseknek most eleget tettünk.”

A Fővárosi Nagycirkusz Közép-Európa egyetlen kőcirkusza, befogadóképessége 1450 fő. Időjárástól való függetlenségének köszönhetően az épület a közönség előtt télen és nyáron egyaránt nyitva áll.

Budapest
Fővárosi Nagycirkusz
Atlantic Flight

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.